Veel bewolking en in de middag vooral in het noorden regen


Vandaag is er veel bewolking en in de loop van de dag gaat het in het noorden van het land regenen. In het zuiden blijft het tot in de avond droog en laat zelfs de zon zich nog af en toe zien. Het wordt in het noorden niet warmer dan 10°C terwijl het in het zuidoosten lokaal nog 16°C kan worden. In de avond verplaatst het regengebied zich zuidwaarts en later op de avond maakt het noorden kans op enkele opklaringen. De wind is zuidwest tot west, matig tot vrij krachtig, langs de kust af en toe krachtig. In de namiddag en avond draait de wind naar west tot noordwest en neemt af.


afbeelding: KNMI

Komende nacht naar donderdag trekt het gebied met wat regen zuidoostwaarts en klaart het van het noorden uit verder op. In het noorden is een enkele bui mogelijk. De minimumtemperatuur ligt rond 6 graden. De wind is west tot noordwest, matig, aan de kust (vrij) krachtig.

Morgen zijn er vooral aan de kust flinke opklaringen. Landinwaarts ontstaan stapelwolken waarvan een enkele tot een bui uitgroeit. De middagtemperatuur ligt tussen 9 graden in het Waddengebied en 13 lokaal in het zuiden. De wind is noordwestelijk, overwegend matig, aan de kust eerst nog vrij krachtig en in het noordelijk kustgebied eerst nog krachtig. (Bron: KNMI)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: © Groninger Krant 2016
Lees vorig bericht:
Ervaren spanningen in de samenleving

Acht op de tien Nederlanders vinden dat er (heel) veel spanningen in de samenleving zijn tussen bevolkingsgroepen, zoals tussen mensen...

Sluiten