Update Groninger Forum


Aannemer BAM werk verder aan de beide betonkernen en de staalconstructie van het Groninger Forum. Aan de kant van de Nieuwe Markt Zuidzijde worden nog enkele elementen in de gevel aan de Poelestraat-zijde geplaatst.


De leidingen voor de Warme-Koude-Opslag is in fases aangebracht in de St. Jansstraat en het Martinikerkhof. De warme bron zit op de Grote Markt en de koude Bron in de Poelstraat. Komende week worden de laatste stukjes leiding vanaf Vindicat richting Schoolstraat gelegd.

Vapiano
Er wordt volop gewerkt aan het pand van Vapiano in de Poelstraat. Installateurs zijn druk bezig met om de apparatuur aan te sluiten in de keukens en barren die vorige week zijn geleverd. Op de eerste verdieping van het pand wordt het meubilair al geïnstalleerd en de interieurbouwer gaat volgende week de vloer op de begane grond leggen.

The following two tabs change content below.
Vrijwillig werkzaam als hoofdredacteur/journalist bij de Groninger Krant sinds oktober 2013. Voorheen als freelancer bij Regiokrant Groningen, Post Online, Dagelijkse Standaard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: © Groninger Krant 2016
Lees vorig bericht:
Terminal Groningen Airport Eelde uit voorzorg ontruimd geweest

In de ochtend van 11 april is de terminal van Groningen Airport Eelde tijdelijk ontruimd geweest. Rond 09:00 werd een...

Sluiten